KISS-kost KLINIKKEN

Er en del af Gynækologisk Klinik Taastrup og drives af Maria Falck Stigsby.  Jeg kan give dig vejledning i principperne for KISS-kost og du kan få lagt en personlig kostplan. Det er fortrinsvis vores egne patienter, der benytte min hjælp, men du er meget velkommen til at benytte mig, selv om du ikke i forvejen er tilknyttet klinikken. Det kan være, at du ønsker at kombinere din fertilitetsbehandling andet sted med en kostomlægning hos mig, det er du meget velkommen til. Det kan også være, at du ønsker at smide et par kilo, så kan jeg også hjælpe dig, uden du behøver føle dig sulten.

Selv om man er disponeret til for højt insulin, behøver man ikke være overvægtig. En kostomlægning er lige så vigtig for slanke personer, som for overvægtige med for højt insulin.

Det at spise KISS-kost er en livsstilsomlægning. Du kan få hjælp til, hvilke madvarer, du skal vælge, hvordan du sammensætter et måltid, og hvordan du håndterer omgivelsernes reaktioner. For dem, der også skal tabe sig, kan det være rart, at skulle vejes løbende i processen, og have én der er sparringspartner.

Hvis du ønsker en tid, sender du en mail til mig på maria@gynklinik.dk. Min relevant uddannelse i forhold til kostklinikken kan du se på uddannelse.  Du kan se priserne på  Prisliste.  Afbud senest 24 timer før.

 powertraining DSC02449