SPIS DIG GRAVID

Børn er en stærkt efterspurgt mangelvare i Danmark. Ikke mindst hos de kvinder og mænd, der ikke kan få dem.

Årsagerne til barnløshed kan være mange, men én af de hyppigste er noget så simpelt som den kost, vi spiser. Eller sagt med andre ord: En fertil livsstil kan i mange tilfælde gøre medicinske fertilitetsbehandlinger overflødige – eller øge sandsynligheden for succes betragteligt.

Speciallæge Bjarne Stigsby har hver dag kvinder i konsultation, som næsten har opgivet drømmen om at blive mor. Mange af dem kan hjælpes med en kost med mere protein – og med en minimal påvirkning af blodsukkeret.

I en virkelighed, hvor et stigende antal danskere ikke kan få børn, sætter Spis dig gravid fokus på kostens betydning for fertiliteten og henvender sig til alle, der drømmer om at blive forældre. Bogen går i dybden med nøglebegreber som sukker, insulin og protein – og indeholder både opskrifter, kostplaner, kontante råd og afgørende ny viden. Alt sammen formidlet i et let forståeligt sprog. Og mænd må gerne læse med, for kosten spiller også en afgørende rolle i jagten på at blive far.

Læs med her, hvor du kan bladre i bogens indledende kapitel: SPIS DIG GRAVID

Bjarne Stigsby er gynækolog og har arbejdet på gynækologiske afdelinger på bl.a. Herlev og Gentofte Sygehus. Han er forfatter til en lang række videnskabelige artikler, indehaver af GYNÆKOLOGISK KLINIK TAASTRUP og har sammen med Institut for Human Ernæring gennemført en videnskabelig undersøgelse af kostens betydning for kvinder med polycystisk ovarie-syndrom.
Vejledende pris: 249,- kr.

Relevante links

"Spis dig gravid" på Jyllands Postens hjemmeside:
Jyllands Posten

"Spis dig gravid - Hvordan" fra Diætisten nr. 102 December 2009 17. årgang(side 12-14):
Diætisten (side 12-14)

"Spis dig gravid - Sådan" fra Diætisten nr. 102 December 2009 17. årgang(side 15-18):
Diætisten (side 15-18)

Fuld referenceliste til "Spis dig gravid - Hvordan":
Reference liste

Kimen · nr. 2 · marts 2010
Artikel om kost og fertilitet

Spis_dig_gravid