JORDEMODER

Under graviditeten
Jordemoderkonsultationer inkl. ultralydsscanning PRIS 500 kr.
Der er afsat 20 min. Vi har næsten altid tider samme eller næste dag.

Generelt.
Tiderne kan bruges efter det behov, du har. Alle gravide kan tilbydes alle de konsultationer de ønsker. Konsultationerne er ikke et alternativ til sygehuset, men et tilvalg. Vi tilbyder ikke pakkeløsninger, da alle gravide har forskellige behov og ønsker, der i øvrigt kan ændre sig undervejs.

Efter fødslen
Jordemoderkonsultationer PRIS 500 kr.
Der er afsat 30 min.

Har du behov for at tale din fødsel igennem, måske du har problemer med din amning. Eller lider du af tilbagevendende svampeinfektioner i forbindelse med amningen? Udfordringerne kan være meget forskellige og vi vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig videre. Vi tilbyder ikke pakkeløsninger, da nybagte mødre har forskellige behov og ønsker - og dine behov kan ændre sig undervejs. Det er klinikkens fertilitetsjordemødre, der varetager jordemoderkonsultationerne, så hvis du har været i fertilitetsbehandling hos os, så kender du dem i forvejen og de kender dig, hvilket kan give lidt ekstra tryghed.

Generelt.
Vi erstatter ikke sundhedsplejerskens tilbud men er et tilvalg.

 

d-logo-med-tekst
 
  Sygeforsikringen ”danmark” giver tilskud til konsultation hos privatpraktiserende autoriseret jordemoder, der indberetter elektronisk til ”danmark” fra 1. januar 2012.
Læs mere om Sygeforsikringen ”danmark”s tilskud her:
www.sygeforsikring.dk/tilskud.htm